MagAgenda Tag Line

– Dedikert personell gir Norges beste vann

Porsgrunn kommune vant i mai prisen for landets beste drikkevann. Virksomhetsleder for Kommunalteknikk Torbjørn Krogstad er ikke i tvil...

Full gass i Ringebu

Om Oslo blir valgt som OL-by i 2022, kan VA-etaten i Ringebu kommune få nok av spennende utfordringer på Kvitfjell. Men først står det andre utfordringer i kø.

Godt vann krever gode ansatte

Avanserte anlegg krever spesialisert drift. Derfor satser Bergen Vann på kompetanse hos de ansatte.

Norges mest moderne innen vann- og avløp

Harstad kommune har et av Norges mest moderne vannbehandlingsanlegg. Det hjelper på når kommunen leter etter flere fagfolk som kan passe på de 25 000 harstadværingene.

Kloakkforskerne

Livet slik vi kjenner det er umulig uten fosfor. Sondre og Torgeir i Hias IKS forsker på hvordan fosfor fra avløpsvann kan komme blant annet landbruket til nytte.

Former fremtidens Levanger

Hver gang et hus bygges i Levanger kommune, har VA-avdelingen gjort det viktige grunnarbeidet som sørger for vann i springen.

Midgardsormen skal gjøre Oslo til en bedre by

Om du ikke har hørt om Midgardsormen før, så kommer du til å høre om den i tiden framover. Om enn i ny variant...

Vilt og vått i Vest

Pøsende regn. Vann i kjelleren. Oversvømmelser i gatene. Ekstremvær med mye nedbør er noen av utfordringene Stavanger kommune står overfor. Løsningen er mer kompetanse.

Ung trio som bygger landet

Lisa, Anette og Kjetil i Multiconsult er blant den nye generasjonen ingeniører som legger grunnlaget for Norges velstand.

Norges vannhovedstad søker morgendagens eksperter

Bergen er Europas våteste by, så det er bare naturlig at man her finner landets ledende fagmiljø innen VA-faget. Nå vil de sikre fremtidens kompetanse.