MagAgenda Tag Line
Magnews Image 1

Med Telio kan du ringe rimelig til utlandet (Foto: iStockphoto)

Ring rimelig ut av landet

av Janne G. Sørgulen

Har du studievenner i Sverige, eller en rik onkel i Amerika? Telio gir deg abonnementet som lar deg holde kontakten uten at du må vrenge lommeboka.

 

Stadig flere av oss stifter nye bekjentskaper utenlands, eller har familie som ikke bor i Norge. Nå tilbyr Telio et mobilabonnement som gjør at du ikke trenger å grue deg til du får giroen i posten.

- På mobilmarkedet ser vi to nye trender for hvordan mobiler brukes: Mange ringer utenlands, og flere surfer på mobilen. Derfor tilbyr vi abonnenter som passer begge disse ønskene, forteller salgs- og markedssjef i Telio, Kim Stenslie.

250 minutter inkludert

Kim Stensli

Kim Stenslie, salgs- og markedssjef i Telio.

Med abonnementene «Frihet» kan du sikre deg inkluderte ringeminutter til 120 ulike land. For deg som surfer på mobilen mens du er på farten, er «Fri data» et bra alternativ.

- Alle abonnementene våre har Fri Familie inkludert, noe gjør at du kan ringe og sende tekstmeldinger til familien uten kostnad, forutsatt at de også bruker Telio, forteller Stenslie.

Med «Frihet 500» får du 250 minutter gratis ringetid utenlands og 250 minutter til Norge hver måned for 199 kroner i måneden. Ønsker du ubegrenset surfing på mobilen får du det fra kun 149 kroner måneden med det billigste «Fri data» abonnementet. Ingen av abonnementene har bindingstid.

Studer Telios mobilabonnement her.

Fra bredbånd til fasttelefon

Bortsett fra Telenor er det bare Telio som tilbyr både hjemmetelefon, bredbånd og mobilabonnement. Å samle tjenestene sine hos én leverandør gjør det enklere for brukeren.

- Vi ser at det gjerne oppstår problemer når kunder har kjøpt bredbånd og hjemmetelefoni hos ulike leverandører. Får du problemer med telefonen, blir du ofte en kasteball mellom selskapene når de skal finne ut om det er nettet eller telefonen det er noe galt med, illustrerer Stenslie.

- Da er det lettere å kontakte vår kundeservice, der du får hjelp til alle våre tjenester på ett sted.

Les mer om Telio på hjemmesiden deres.

Trygghet hos de store

Billige mobilabonnement er noe alle ønsker, men de billigste alternativene er ikke nødvendig de beste, mener Stenslie.

- Mange stoler blindt på forbrukerportaler som telepriser.no, der man sammenligner mobilselskapenes abonnementer. Ofte er det de små selskapene som kommer best ut. Problemet er de ikke ofte ikke har økonomi til å overleve, eller at de tvinges til å endre tilbudet sitt. Vi er derimot en stor aktør som kommer til å være der for kunden også i fremtiden, sier han.

Telio kjøpte 1. februar opp NextGenTel. Selskapet er nå landets nest største leverandør av bredbånd over ADSL og VDSL.

Følg Telio på Facebook og Twitter.