MagAgenda Tag Line
Xito

Med NorgesEnergi kutter man strømutgiftene og får i tillegg en rekke fordeler og rabatter. (foto: Istockphoto)

Spar tusenvis på spotpris

av Janne G. Sørgulen

Bytter du strømleverandør til fordel for NorgesEnergi og strøm til innkjøpspris, kan du fort spare mellom 1000-2000 kroner hvert år.

 

- Det ligger egentlig i ordet «strøm til innkjøpspris», eller spotpris, om du vil. Her får kundene kjøpe strøm til samme pris som vi kjøper den inn, bare pålagt et lite administrasjonsgebyr, forteller administrerende direktør i NorgesEnergi, Gunnar Norheim.

Å kjøpe strøm til innkjøpspris har vist seg å være det aller rimeligste alternativet de ti siste årene, forteller direktøren og viser til tall fra Statistisk sentralbyrå.

Gunnar Norheim

Gunnar Norheim, administrerende direktør i NorgesEnergi

Flere velger spot

I løpet av et år kan du spare mye penger på å gå over til «GUL SPOT»-avtalen til NorgesEnegi.

- Bytter du strømleverandør over til NorgesEnergi og vår avtale for spotpris, kan mellom 70 og 80 prosent av de norske husholdningene årlig spare mye penger etter våre beregninger. Mange mellom 1000 kroner og 2000 kroner, sier Norheim.

- Denne kjøpsavtalen har vært et tilbud på markedet i flere år, men det er de siste to-tre årene at våre kunder virkelig har fått øynene opp for dette tilbudet, sier han.

Les mer om NorgesEnergis tilbud på nettsiden deres.

Ren strømforhandler

NorgesEnergi ble etablert i 1999 og har spesialisert seg på rimelig og effektiv kraftforsyning til det norske husholdningsmarkedet. Til forskjell fra andre strømselskaper er de ikke egen produsent, men kjøper all strømmen til kundene på strømbørsen hos den billigste tilbyderen hver dag.

- Vi er som den vanlige mannen i gata som startet opp et selskap for over ti år siden. I løpet av disse årene har vi ifølge Konkurransetilsynet gjentatte ganger vært blant det rimeligste strømselskapet i landet. Å levere billig strøm er vårt viktigste mål, understreker Norheim.

Personlig energirådgiver

Skulle du ønske å spare mer strømpenger utover å velge spotpris, kan NorgesEnergis tilbud om pristak være et lurt alternativ når spotprisen kryper oppover om vinteren.

- Vår pristaktjeneste gjør at kundene kan veksle mellom spot- og fastpris. Her får kundene beskjed via brev eller e-post om hva som er det billigste alternativet til en hver tid, sier direktøren.

Om du skulle være uheldig å miste jobben eller bli sykemeldt, har du som bruker av «SPAREPAKKEN» muligheten til å la strømselskapet ta hele regningen din i fire måneder.

- Pakken består av fem ulike sparetiltak. Et av dem er tilbudet om en personlig energirådgiver.

En egen energirådgiver vil kunne spare deg for mellom 3000 og 4000 kroner i løpet av få år.

Les mer på NorgesEnergi.no