MagAgenda Tag Line

- Vi er ferdig med å bo i enebolig og planlegger nå for fremtiden. Vi blir jo ikke yngre med årene og vil ha mindre å ta vare på, forteller ekteparet Øydis og Kjell Larsen. Derfor har de kjøpt en passe stor, og ikke minst lettstelt, leilighet på Romsaas Torg.

Fra boligdrøm til drømmebolig

av Arvid Steen

- Vi er ferdig med å bo i enebolig og planlegger nå for fremtiden. Vi blir jo ikke yngre med årene og vil ha mindre å ta vare på, forteller ekteparet Øydis og Kjell Larsen. Derfor har de kjøpt en passe stor, og ikke minst lettstelt, leilighet på Romsaas Torg.

 

Det skal bli utrolig godt å slippe unna alt som har med vedlikehold, snømåking og plenklipping å gjøre. Nå skal vi bare kose oss, sier Kjell Larsen (64).

KOSER SEG: Ekteparet Øydis og Kjell Larsen ser frem til å flytte inn i leiligheten på Romsås Torg. – Godt å slippe unna vedlikehold, snømåking og plenklipping. Nå skal vi bare kose oss, sier de. (Foto: Kristine Kjensbekk/Fotograf Tærud)

Han og kona Øydis (59) har kjøpt en 90 kvadratmeter stor leilighet av NCC Bolig, og gleder seg til å flytte fra eneboligen på Sand til leiligheten på Jessheim.

– Vi flytter ikke langt, fordi vi trives i dette området, forteller ekteparet som har vært og sett på de aller fleste leilighetsprosjektene i dette området.

Til slutt falt valget på Romsaas Torg og det angrer de ikke på.

- Vi valgte Romsaas Torg fordi det var det prosjektet på Jessheim som passet oss aller best. Leilighetene har gode og gjennomtenkte planløsninger. Jeg likte løsningen med kjøkkenet som er skjermet fra stuen, og ikke minst at leiligheten hadde to separate bad, sier Øydis Larsen.

Leiligheten som ekteparet Larsen har kjøpt ligger i andreetasje og er en gjennomgående endeleilighet. Det er mange vinduer som gjør leiligheten lys og trivelig. Noe som også var viktig for ekteparet, i tillegg til at prisen var overkommelig.

Trygt boligkjøp fra NCC

Boligrådgiver hos NCC Bolig, Klas Kristoffer Liland, kan fortelle at NCC Bolig følger kundene tett.  At ekteparet Larsen var fornøyd, er målet for alle, mener han.

– Å kjøpe en ny bolig er en av de største investeringene du gjør i ditt liv, og det er mange ting som skal vurderes. Derfor hjelper vi deg hele veien, fra første kontakt til garantiperiodens utløp. Hos oss gjør du et trygt boligkjøp, sier Liland.

Egen handyman på kjøpet

Hos NCC møter du både egne ansatte og nøye utvalgte samarbeidspartner som alle bidrar til å gjøre ditt boligkjøp både enkelt og trygt.

- Ved overtagelse tilbyr vi NCC Handyman kostnadsfritt til våre kunder den første uken etter overtagelse. NCC Handyman er enkelt og greit hendige mennesker til rådighet til de små nødvendige tingene ved innflytting. Dette er et veldig godt tilbud som våre kunder setter stor pris, sier Liland.

Bygger alltid med fokus på miljøet

- I NCC Bolig har vi fokus på miljøet når vi utvikler nye boligprosjekter.  Vårt fokus er å skape boliger med høy energieffektivitet, godt innemiljø og sunne materialer med minimal innvirkning på miljøet, sier Liland.

Derfor har NCC Bolig blant annet utviklet Grønn Standard - en miljøstrategi for boligprosjekter. Grønn Standard skal følges opp fra tegnebrett til byggeplass for å sikre at nye boliger har lavere energiforbruk, et godt inneklima og mindre miljøbelastning.

Finn din nye drømmebolig fra NCC

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om NCC Bolig

    NCC Bolig er en del av det svenske entreprenørkonsernet NCC AB der boligutvikling er organisert i forretningsområdet NCC Housing. Virksomheten er konsentrert til storbyområder i Norden, Tyskland, Baltikum og St. Petersburg. NCC AB hadde i 2012 en omsetning på over 57 milliarder SEK og 18.000 ansatte. I Norge har NCC Bolig drøyt 20 ansatte, og utvikler og selger boliger i utvalgte områder i Oslo, Stavanger og Bergen.

    Boligprosjekter for salg