MagAgenda Tag Line

Som kunde hos DHH kan du tilpasse et ferdighus til dine ønsker.

Fleksible ferdighus er fremtiden

av Tore Friestad

Badekar på soverommet? Gulv til tak-vinduer på kjøkkenet? Eller høyere tak og hems i stua? Det meste kan ordnes innenfor rammene til ferdighusene fra Drammens Hus & Hytter.

 

– Mange har den oppfatningen at man er fastlåst i leverte løsninger om man bestiller et ferdighus. Dette er helt feil, sier daglig leder i DHH, Kjartan Albrigtsen (bildet).

Fleksibilitet gir kunden stor valgmulighet.

– Tiden der et ferdighus kun leveres med én fastlåst løsning, er over. Våre hus og hytter er modulbasert. Hemmeligheten til den store fleksibiliteten ligger i hvordan de ulike modulene settes sammen, forteller Albrigtsen.

Les mer på DHHs hjemmeside.

Gode utgangspunkt

Et ferdighus fra Drammens Hus & Hytter er dermed kun et utgangspunkt. Når du har valgt blant DHHs mange spennende plantegninger, kan du selv tilpasse huset med løsninger som passer dine drømmer og behov. På den måten får du den økonomiske fordelen til et ferdighus, og samtidig fleksibiliteten til et arkitekttegnet hus.

– Før vi går i gang med et prosjekt setter vi oss ned med kunden og tar en grundig prat om hvilke ønsker og forventinger han eller hun har. Deretter gjør vi faglige og tekniske vurderinger rundt endringene og leverer tegninger med de nødvendige tilpasningene, sier Albrigtsen.

– Dermed er vi sikre på å kunne sette sammen en løsning som passer kundens livsstil, men også slik at vi utnytter tomtens potensiale på en best mulig måte, avslutter han.

Følg DHH på Facebook.

Dette er de mest populære ferdighusene:

DHH tilbyr kundene svært mange hus å velge mellom, men Kjartan Albrigtsen plukker ut tre ferdighus som de mest populære: Askheim, Konnerud og Grimstad:

Askheim

Askheim er et vakkert og klassisk hus med god plass til en stor familie. Ytterveggene er hevet i andre etasje, slik at man får bedre utnyttelse av arealet. Bad i begge etasjer og mulighet for soverom i første etasje gjør dette til en bolig som kan vare hele livet.

Konnerud

Konnerud er et stilig funkishus med rette linjer og store vindusflater. Den romslige stuen med god takhøyde legger alt til rette for gode stunder med venner og familie. Huset kan enkelt tilpasses dine ønsker, enten det er mer plass, skrånende tomt eller hybel i underetasjen.

Grimstad

Grimstad er et idyllisk bolig som er inspirert av vakre sørlandshus. Huset passer perfekt for en skrånende tomt, og gir massevis med plass til hele familien. Også her er det bad og soverom i begge etasjer, noe som er smart for deg som vil bo på samme sted resten av livet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Drammens Hus og Hytter AS

  • Drammens Hus & Hytter AS er en av Norges eldste og mest solide bedrifter i sin bransje.
  • Forretningsideen er å kunne produsere hus, hytter og anneks av høy kvalitet til en fornuftig pris.