MagAgenda Tag Line

Med en tyngde av skandinaver skal Consentra Bemanning utvide med et eget kontor i Oslo. (Bilde: Consentra Bemanning)

Satser skandinavisk i byggebransjen

av Janne G. Sørgulen

Med en tyngde av skandinaver skal Consentra Bemanning utvide med et eget kontor i Oslo. – Med dyktige fagfolk fra Norge, Sverige og Danmark sikrer vi god kvalitet til oppdragsgiverne våre, sier styreleder Terje Arntsen.

 

- For mange arbeidsgivere er den største frykten å havne i medias søkelys fordi de har brukt et bemanningsbyrå med dårlige arbeidsvilkår for sine ansatte. Det skal aldri skje hos oss, forsikrer daglig leder Marius Landrø.

- Mellom 70 og 80 prosent av våre ansatte snakker enten norsk, svensk eller dansk. Hos oss er det også et krav at alle kan vise til tidligere arbeidserfaring i Norge. Referansesjekk er også noe vi veldig nøye på, utdyper han.

Ettertraktede tømrere

Til enhver tid har Consentra rundt 140-150 medarbeidere ute på oppdrag, med en base på over 400 kandidater. Blant disse er det både faglærte, ufaglærte og ansatte med ledelse-bakgrunn.

- Siden oppstart i 2001 har etterspørselen på de tradisjonelle byggfag-yrkene som tømrere, betongarbeidere og riggemannskap vært stor. Men vi dekker alle områdene innenfor bygg, anlegg og industri, også elektrikere, rørleggere og teknikere, sier styreleder Terje Arntsen.

Ettersom Consentra har egne formenn, tilbyr de lagoppsett på større prosjekter for å sikre kvalitet og effektivitet. I tillegg får eksempelvis tømrere med seg egne verktøypakker fra bemanningsbyrået.

Utvider i Oslo

Consentra er blant de ledende bemanningsbyråene i bygg- og anleggssektoren i Midt-Norge og har bidratt med arbeidskraft på en rekke store prosjekter. Blant prosjektene de har deltatt i er Skanska sitt arbeid ved Berg Studentby i Trondheim, NCCs arbeid med St. Olavs hospital, og Mesta på Linesøya.

- Hovedtyngden av oppdragene vi gjennomfører er i Midt-Norge, men vi kan ta på oss arbeid i hele landet. I løpet av neste år skal vi etablere et eget kontor i Oslo for å utvide kapasiteten og bli enda mer tilgjengelig for kundene våre, forteller Landrø.

Les mer på Consentra Bemanning sin nettside

Følg Consentra Bemanning på Facebook

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Consentra Bemanning

  • Holder til i Midt-Norge, men tar oppdrag over hele landet.
  • Opererer innenfor fagområdene bygg, anlegg, industri og omfatter stillinger fra produksjon til ledelse.
  • Satser i hovedsak på skandinavisk arbeidskraft.