MagAgenda Tag Line

Utviklingsprosjekter søker leietakere

Smedvig Eiendom skal frem til 2020 investere fire milliarder kroner i byggeprosjekter, spesielt i Stavanger-regionen. Den fremste satsingen er Parkportalen i Jåttåvågen.

Telio

Først med plusshus-oppgradering

Asplan Viak og Powerhouse-samarbeidets rehabilitering av kontorbyggene på Kjørbo til plusshus-standard er en verdensnyhet.

Norges Energi

Slik blir fremtidens byggesystem

- MjøsElements P-elementer kan være løsningen på byggebransjens største utfordring; å bygge energieffektivt og bra uten at det koster skjorta.

Svinger seg i klimadansen

Boon Edams karuselldører gjør mer enn å få køen unna, de er også betydelig mer miljøvennlige enn tradisjonelle skyvedører.

En ny måte å leve på i Stavern

Øyer og kanaler, småbåthavn, molo, stemning og vann på alle kanter skal gi boligområdet Sjøparken et snev av feriefølelsen i hverdagen.

Innovasjon Norge

Fleksible ferdighus er fremtiden

Badekar på soverommet? Gulv til tak-vinduer på kjøkkenet? Eller høyere tak og hems i stua? Det meste kan ordnes innenfor rammene til ferdighusene fra Drammens Hus & Hytter.

Nordea

Satser skandinavisk i byggebransjen

Med en tyngde av skandinaver skal Consentra Bemanning utvide med et eget kontor i Oslo.

Jadarhus

Fra boligdrøm til drømmebolig

Hos NCC Bolig møter du både egne ansatte og nøye utvalgte samarbeidspartner som alle bidrar til å gjøre ditt boligkjøp både enkelt og trygt.

Tett hus på fem dager

Vestkyst Bygg AS prefabrikkerer hus i egne lokaler på Sotra. Det betyr tett kvalitetshus til boligkjøper innen et par dager.