Innholdsmarkedsføring fra CCT

Det heter at en god latter forlenger livet, så om du vil forlenge din tid her på kloden bør du se Roar Brekkes nye show!

Er det ikke på tide å se et Roar Brekke-show?

Er det ikke på tide å se et Roar Brekke-show?

– Det er herlig å være tilbake med ny forestilling, og jeg gleder meg som en unge til å dele mine undringer, observasjoner, vitser og morsomme sprell med det bergenske publikum. Det er begrepet tid som er den røde tråden gjennom showet, og der er det jo mye å ta av og le av, fastslår Roar, og kommer med noen eksempler:

– Kan du egentlig klage over tidsklemma hvis du har bondegård på Facebook? Går tiden saktere når tante viser lysbilder fra hytta, eller bare føles det sånn? Og er «to strakser» mer eller mindre enn «en stund»?

Her bør vennegjengen, kollegaer, kjærestepar, familier og alle andre kjenne sin besøkelsestid. Mye latter og fantastisk stemning i publikum er nemlig en garanti når Roar Brekke står på scenen.

Kjøpe billetter til «All verdens tid» her

Se videoklipp fra Roars forestilling «Kroppsøving».

Store forventninger og mye fysikk

Komikeren fra Odda debuterte med enmannsshowet «Hardingar danse`ikkje disco» allerede i 2002. Siden da har han opptrådt på utallige kulturhus, puber og scener over hele Norge, og opparbeidet seg en solid fanbase. Det er definitivt mange som har gledet seg til å igjen se Roar Brekke sine elleville observasjoner og intense kroppsbruk på scenen, og med «All verdens tid» kan han love at det er mye å se frem til.

– Lista er lagt veldig høyt. Vanligvis gjør jeg alt selv, men denne gangen har jeg også hentet inn bidrag fra flere dyktige skribenter. André Ulveseter, Kjetil Kooyman og Tore Haukenes har skrevet for flere av Norges beste show, og Tore Christian Sævold har hjulpet med regi. Så folk kan føle seg trygge på at dette blir bra. Men fremdeles står og faller det nok med meg selv, smiler Roar, som har blitt kalt Norges mest fysiske komiker fordi han mer enn de fleste andre komikere bruker mimikk og lydskisser i sine show. Så også i «All verdens tid»-forestillingen.

Få mer informasjon om showet på Facebook

Blant landets mest brukte

Roar har fått folk over hele Norge til å le.

Roar har fått folk over hele Norge til å le.

Brekke treffer et allsidig publikum med sin humor og er spesielt flink med lattervekkende sketsjer. Derfor har han vært kritikerrost gjesteartist på en rekke revyer: Stryn, Sandnes, Husnes, Fitjar og Odda.

– Jeg er nok også en av Norges mest brukte komikere på alt fra julebord til årsdager til konferansierjobber. Det er herlig å leve av å få folk til å le, og det håper jeg at mange vil gjøre også når «All verdens tid» går på Lille Ole Bull fra 28. august til 12. september, inviterer Roar.

Les mer om Roar og hans nye enmannsshow på roarbrekke.no